Sószoba minden korosztálynak!

Ebben a betegségekkel teli és influenza járványos időszakban kiemelten fontos, hogy a Baby Bocsok Bölcsődében is mindent megtegyünk a kórokozók terjedése ellen, így ilyenkor kiemelt gyakorisággal kap szerepet bölcsődénk – parajdi sóval feltöltött – sószobája.

A sóterápia jótékony hatása a levegőben szálló kristálysóban keresendő. Sószobánkban parajdi kristálysó téglák kerültek kihelyezésre, miközben a gyermek homokozhat, játszhat.
Mire jó a sószoba és kiknek ajánlják?
Egészen pici kortól felnőtt korig, akár prevenciós céllal is lehet használni, de azt érdemes tisztázni, hogy a sószoba nem egyik pillanatról a másikra működő csodaszer. A rendszeres, kúraszerű használata ellenben jelentős javulást képes eredményezni.
Látványos javulást eredményez a krupp, a szénanátha, a légcsőhurut, az arcüreggyulladás, az orrmelléküreg-gyulladás, a fülgyulladás és hangszálgyulladás és a hörghurut kezelésében egyaránt. Külön pozitívuma ráadásul, hogy nem jár káros mellékhatásokkal.
Mikor ajánlák még a sószoba használatát?
Bőrproblémák: ekcéma, akné, bőrszárazsággal járó tüneteknél, de jótékony hatása van minden korosztálynál stressz, alvás zavar, ingerlékenység , kimerültség esetén,
valamint köszvény, csontritkulás, viszeresség megelőzésében.
Nem javasolt: lázas állapotban, magas vérnyomás esetén vagy akut léguti megbetegedést okozó gyulladásos kórképben.
A Baby Bocsok bölcsiben ,előzetes bejelentkezés után lehetőseg van, külsős szülőknek és gyermekeknek is használni sószobánkat, ahol kedvezményes bérlettel készültünk!

ÁRAK:

Egy gyermek, egy kísérő:

Egy alkalom: 1200 Ft

5 alkalmas bérlet: 5400 Ft

10 alkalmas bérlet: 10.800 Ft

Két gyermek, egy kísérő:

Egy alkalom: 1500 Ft.

5 alkalmas bérlet: 7000 Ft

10 alkalmas bérlet: 13.500 Ft

Érdeklődj sószobánkról telefonon : 06705462824 vagy az info@babybocsok.hu email címen!
Várunk szeretettel!

Vélemény, hozzászólás?