Bölcsi kicsit másképp!

Időszakos gyermekfelügyelet

Az Baby Bocsok Bölcsőde a kisgyermekkori szocializációt elősegítő új szolgáltatását indítja el 2020. januárjától. Kifejezetten a szülők és gyermekeik támogatása céljából időszakos gyermekfelügyelet szolgáltatást biztosít, a szülő elfoglaltságának idejére, akár néhány órára.

A szülő kérheti gyermeke felügyeletét a bölcsődei nyitvatartási ideje alatt. Az időszakosan gondozott kisgyermekeket az adott napon a bölcsődei csoport üres férőhelyére tudjuk fogadni.

Időszakok: délelőtt 900 órától, délután 1700 óráig tudjuk a szolgáltatást biztosítani.

Az időszakos gyermekfelügyelet alkalmával szakképzett kisgyermeknevelők nevelik és gondozzák a kisgyermekeket. Az időszakos bölcsődei elhelyezés igénybevétele eseten is fokozatosan, lehetőleg a szülővel történik a kisgyermek beszoktatása és mindenképpen orvosi igazolás szükséges arról, hogy a kisgyermek egészséges, közösségbe mehet. Célunk, hogy a későbbiekben esetleg majd hozzánk járó gyerekek biztonsággal lépjenek be a bölcsi kapuján.

A szülő által fizetendő térítési díj 6700 Ft/fő/nap, amely már tartalmazza az étkezést, a pelenkát és minden egyéb bölcsődei szolgáltatást is (zenebölcsi, angol, stb.).

A szolgáltatás igénybevételével kapcsolatban érdeklődni a következő elérhetőségeken lehet:

info@babybocsok.hu  és +36 70 546 2824

 

Játszócsoport

Tematikus játszócsoport szolgáltatásunkkal testközelből szeretnénk megismertetni a szülőkkel és csemetéikkel a bölcsődei körülményeket, és lehetőségeket. Külön játszócsoport kialakításával a gyermekeket az édesanyákkal együtt fogadjuk a nap egy bizonyos szakában – praktikusan a délelőtti órákban – abból a célból, hogy a szülők – gyerekek – kisgyermeknevelők együtt játszanak, kézműveskedjenek, bölcsis tornát végezzenek, vagy akár az udvaron játszhassanak, az intézmény által megteremtett kedvező körülmények között. A felsorolt lehetőségeket időjárástól, szezonalitástól tesszük függővé, hiszen az a célunk, hogy a gyerekek nagyszerűen érezzék magukat nálunk!

A kisgyermeknevelő szerepe játszócsoportos foglalkozáson megváltozik, ő vezeti a tevékenységeket, a gyermekeket azonban szüleik gondozzák. A foglalkozás a többi kisgyermektől elkülönítve, meghitt nyugalomban zajlik. Az eszközöket, játékokat, felszereléseket a Baby Bocsok Bölcsőde biztosítja.

Célunk, hogy a későbbiekben esetleg majd hozzánk járó gyerekek biztonsággal lépjenek be a bölcsi kapuján.

Lehetséges időpontok:

Hétfő: 9-11-ig, tízórait a Baby Bocsok biztosítja (gyümölcs, ivólé)

Szerda: 9-11-ig, tízórait a Baby Bocsok biztosítja (gyümölcs, ivólé)

Péntek: 9-11-ig, tízórait a Baby Bocsok biztosítja (gyümölcs, ivólé)

 

A szülő által fizetendő térítési díj 2500 Ft/fő/nap.

A szolgáltatás igénybevételével kapcsolatban érdeklődni a következő elérhetőségeken lehet:

info@babybocsok.hu és +36 70 546 2824

Várunk mindenkit sok szeretettel!