Baby Bocsok Mini Club

Sószóba: A sószoba jótékony hatása ma már szinte megkérdőjelezhetetlen, így megnyitottuk a lehetőséget külsős érdeklődőink számára is! Egyedi ár gyermekek részére 600 FT/30 perc (szülői kísérettel) vagy 5000 Ft/10*30 perc, szülővel együtt.

Bejelentkezés mindenképp szükséges az info@babybocsok.hu emailcímen vagy a +36 70 546 2824-es telefonszámon.

Sószobánkról: http://babybocsok.hu/2019/02/19/harc-a-bacik-ellen-soszoba-a-bolcsiben/

Várunk mindenkit sok szerettel!

Ünnepeljetek nálunk szülinapot! Nagy a család? Sok kis pajtással együtt ünnepelné gyermeked a szülinapját? Ne keresgélj a helyszínek között, gyertek hozzánk ünnepelni! A terembérlet ára mindössze 15.000 Ft/3 óra.

Legújabb szolgáltatásunk keretében animátor csapat is gondoskodik a határtalan jókedvről. Írjátok meg nekünk e-mailben, hogy mi lenne az elképzelésetek létszámra, életkorra, hangulatra vonatkozóan és mi segítünk a megvalósításban! Torta, üdítő, rágcsálnivaló nem gond, mi megoldjuk! Várjuk jelentkezéseitek az info@babybocsok.hu email címre!

És itt még mindig nincs vége! Kreatív programjainkkal szeretnénk Nektek segíteni, hogy kitörhessen belőletek a határtalan alkotási vágy. Időről időre szeretnénk olyan kézműves foglalkozásokat szervezni nektek szülőknek és gyermekeiteknek, amely során együtt alkothattok, készülhettek a jeles ünnepekre úgy, hogy valami kedves és maradandó dolgot visztek haza! Programjainkról részletesen a Facebook oldalunkon tájékozódhattok!

Addig is kövessétek a Baby Bocsok Bölcsi blog oldalát!