Koronavírus tájékoztatás

Kedves Szülők!

A jelenleg is fennálló COVID-19 helyzet kapcsán mi is kötelességünknek érezzük a folyamatos tájékoztatást a koronavírus megelőzése és a gyermekek és kollégáink egészségének megőrzése érdekében. Kérlek benneteket, hogy figyelmesen olvassátok végig az alábbiakat, és szigorúan tartsátok be, mind magatokra, mind a gyerekekre nézve, ezzel is hozzájárulva a fertőzés esélyének csökkentéséhez.

Bölcsődénkben a jelenleg fennálló szabályok a következők:

Higiénés szabályok

  • Fokozottan figyeljetek a személyes higiénétekre! Rendszeresen mossatok kezet szappannal Ti is és a gyerekek is; amikor ez nem lehetséges, használjatok kézfertőtlenítőt!
  • Beteg gyerek ne látogassa a közösséget. Folyamatosan figyeljétek magatokat és a gyerekeket, és ha bármilyen tünetet – láz, köhögés, torokfájás, levertség – észleltek, akkor telefonon értesítsétek háziorvosotokat, ill. a Baby Bocsok Bölcsőde vezetőségét.Tartsátok a megfelelő távolságot a környezetetekben!
  • Kerüljétek a testi kontaktussal járó üdvözlési formákat, mint amilyen a kézfogás, puszi és ölelés!
  • Kerüljétek a zsúfolt helyeket.
  • A Bölcsőde bejáratánál kihelyeztünk fertőtlenítő szert, kérünk Titeket, hogy használjátok minél sűrűbben és gyermekeitek figyelmét is hívjátok fel rá!
  • A takarítók külön figyelmet fordítanak a csapok, kilincsek stb. fertőtlenítésére, az ilyen irányú készültséget megsokszoroztuk házon belül is!
  • A sószoba használatát is felerősítettük és gyakoribbá tettük. Ennek jótékony hatásairól itt értesülhettek: http://babybocsok.hu/2019/02/19/harc-a-bacik-ellen-soszoba-a-bolcsiben/

A Baby Bocsok Bölcsőde folyamatosan nyomon követi a járvány alakulását, és minden érintettet tájékoztatunk amennyiben további intézkedések válnának szükségessé.

Köszönöm az együttműködéseteket!

Üdvözlettel,

Temesvári István és Ákoshegyi Márta

Baby Bocsok Bölcsőde vezetősége