Jelentkezés, felvétel

A Baby Bocsokban a jelentkezési folyamat eltér az állami bölcsődékben alkalmazott gyakorlattól, hiszen bölcsődénk egész évben várja a gyerekeket.

Nálunk is érvényes a szezonalitás, azaz a szeptemberi és januári hónapokban felélénkül a jelentkezési hajlandóság. Kérjük a kedves szülőket, hogy ezeket a sajátosságokat vegyék figyelembe, amkor a bölcsődei beiratkozás mellett döntenek. Amennyiben jelentkezni kívánnak hozzánk, úgy az alábbi dokumentumokat legyenek kedvesek kitölteni és eljuttatni – személyesen egy előre egyeztetett időpontban, vagy e-mailen (info@babybocsok.hu) – hozzánk.

A gyermek helyének foglalásához mindenképpen szükséges egy személyes találkozó – lehetőség szerint a gyerekkel is – valamint a foglaló befizetése, amelynek összege 50.000 Ft. Ezt az összeget az első havi díjból írjuk jóvá. A személyes találkozó alkalmával szívesen válaszolunk minden további felmerülő kérdésre is és egyben a kicsinek is jó lehetőség, hogy személyen megismerkedjen jövendőbeli környezetével.

Abban az esetben, ha telített a létszámunk és nem áll módunkban több gyereket fogadni, akkor várólistát alakítunk ki. A gyerekek jelentkezési sorrendjének megfelelően alakul ki a várólista és üresedés esetén azonnal felvesszük a kapcsolatot a szülőkkel.

Jelentkezési adatlap doc
Szülői nyilatkozat doc
2. adatlap doc