Bemutatkozás

Üdvözöljük a Baby Bocsok bölcsőde honlapján!

Tisztelettel üdvözöljük Önt a Baby Bocsok Alapítvány és Bölcsőde honlapján!

Temesvári István vagyok, a bölcsődét fenntartó alapítvány elnöke.

Bölcsődénket családi házas környezetben, zöld övezetben hoztuk létre 2007 márciusában.
A belső tér kialakításánál elsődleges szempont volt a gyermekbarát szín és formavilág, amit mi álmodtunk meg, hiszen az egészséges testi, lelki, szellemi fejlődés alapja a biztonságos és barátságos környezet.
Célunk, hogy érzelmi biztonságot nyújtó, derűs, szeretetteljes, elfogadó, értő, fejlesztő bölcsődei légkörben nevelkedjenek a gyerekek. Ezt támogatja magasan képzett gondozónőink csapata, akik szívvel lélekkel, elhivatottsággal foglalkoznak a gyerekekkel. Alapítványi bölcsődeként lehetőségünk van olyan rugalmas szakmai program összeállítására, mely maximálisan gyermekközpontú és számos plusz szolgáltatást tud nyújtani, mint például kirándulások, szülinapi bulik, angol nyelvű foglalkozások.
A gondozáson felül fontos szempontnak tartjuk a gyermekek korának megfelelő egyénre szabott fejlesztést. A szülőkkel való szoros kapcsolatnak köszönhetően jól ismerjük a gyermekek igényeit, így válik személyre szabottá fejlesztési programunk.
A bölcsödében lerakjuk az egészséges életmód alapjait, elősegítjük a jó szokások kialakítását. Tiszta, szűrt ivóvizet, vitaminokat, rengeteg friss zöldséget és gyümölcsöt illesztünk be az étkezésekbe.
A rendszeres testmozgást megszeretteti a gyerekekkel a vízhez szoktatás, vagy úszásoktatás és a zenés torna. Zenebölcsiként is működünk, így naponta ritmusos mondókák, zenével egybekötött mozgásos gyakorlatok teszik színesebbé a bölcsődei életet.
Igyekeztünk minden hasznos információt elhelyezni honlapunkon a jelentkezéssel és a bölcsődei élettel kapcsolatosan, tekintse meg! Keresse fel Facebook oldalunkat is!

Jó böngészést kívánunk!