A december végi pihenőt követően 2019 januártól újra indul a Rhyme Time angol zenebölcsi foglalkozás a Baby Bocsokban. Az újonnan csatlakozni vágyóknak most összeszedtünk minden hasznos információt a foglalkozásokról.

Ki tartja a foglalkozást?

Hollósi- Szentpéteri Kati, Rhyme Time oktatóval találkozhattok minden szerdán 16:45-től bölcsődénkben. Kati „civilben” is két kisgyermek vidám Édesanyja, így pontosan tudja, hogy mire van szüksége azoknak a kisbabáknak, totyogóknak, akik szüleikkel együtt a játékos angol nyelv átadással színesítik a mindennapjaikat. Kati egyébként 10 év néptánc és 5 év angoltanítással a háta mögött, immáron 2 éve színesíti a Rhyme Time csapatát.

Hogyan telnek az órák?

„4 hónappal a hátunk mögött egyértelműen azt mondhatom, hogy magabiztosan mozognak már a gyerekek az óráimon. Megszokták és várják a dalokat, együtt énekelünk és mozgunk, táncolunk, játszunk bábokkal, csörgőkkel, labdával, duploval, kártyákkal. A gyerekek önfeledt játéka és kacaja a biztosíték arra, hogy teljesen nyitottak és befogadóak mindenre, ami elhangzik. Az anyukák a dalokkal, on- és offline ötletekkel, könyvajánlókkal felvértezve készülhetnek a következő heti alkalomra. Nagyon szépen beállt a foglalkozás rendje, de persze várnánk még további lelkes énekes társakat is” – meséli lelkesen tapasztalatait Kati.

Miért ajánlod ezt az órát?

„Fontosnak tartom, hogy minél több gyermeknek, – és ideértem a sajátjaimat is -, lehetősége legyen az anyanyelvén túl, legalább egy másik nyelvet meghitt és biztonságos légkörben, könnyedén, játékosan, de mégis életszerűen magába szívnia. A sokszor nehézkes nyelvtanulási szituációk csak gátlásokat okoznak, de a Rhyme Time óráin sok-sok sikerélménnyel, valódi tudással gazdagodva, játékosan sajátítják el – szülők és gyerekek egyaránt – az angol nyelvet – sorolja érveit Szentpéteri Kati.

Foglalkozásainkra Facebook oldalunkon tudtok hétről hétre tudtok bejelentkezni!

Várunk Titeket sok szeretettel!

 

Vélemény, hozzászólás?