Baby Bocsok Mini Club

Az idei év elég meghatározó a Baby Bocsok életében, nemcsak azért, mert idén ünnepeljük fennállásunk 10. évfordulóját, de idén indul útnak a Baby Bocsok Mini Club is. Ezt a klubot tipikusan olyan szülőknek ajánljuk, akik még pici gyermekkel vannak otthon, de szeretnének a monoton hétköznapokból kimozdulni gyermekükkel. Éppen ezért, elsőként Rhymetimeangol zenebölcsi foglalkozást szerveztünk a legkisebbeknek.

A foglalkozások ára 1200 Ft/alkalom. Bérlet akció: 6.000 Ft-ért 6-szer látunk szeretettel Kisbabáddal, Nagybabáddal! 🙂

Ünnepeljetek nálunk szülinapot! Nagy a család? Sok kis pajtással együtt ünnepelné gyermeked a szülinapját? Ne keresgélj a helyszínek között, gyertek hozzánk ünnepelni!

A terembérlet ára mindössze 12.000 Ft/3 óra.

Legújabb szolgáltatásunk keretében animátor csapat is gondoskodik a határtalan jókedvről. Írjátok meg nekünk e-mailben, hogy mi lenne az elképzelésetek létszámra, életkorra, hangulatra vonatkozóan és mi segítünk a megvalósításban! Torta, üdítő, rágcsálnivaló nem gond, mi megoldjuk!

Várjuk jelentkezéseitek az info@babybocsok.hu email címre!

És itt még mindig nincs vége! Kreatív programjainkkal szeretnénk Nektek segíteni, hogy kitörhessen belőletek a határtalan alkotási vágy. Időről időre szeretnénk olyan kézműves foglalkozásokat szervezni nektek szülőknek és gyermekeiteknek, amely során együtt alkothattok, készülhettek a jeles ünnepekre úgy, hogy valami kedves és maradandó dolgot visztek haza! Programjainkról részletesen a Facebook oldalunkon tájékozódhattok!

Ami pedig az elkövetkezendő időszakban várható: sószoba használat, akár bérletes rendszerben is és Tücsök Torna, TSMT alapokon! Részletek januárban!

 

Vélemény, hozzászólás?